BIO slovenska 100% Aronija 0,7L

Akcija!

BIO slovenska 100% Aronija 0,7L

6.90 5.85

Deli izdelek:

BIO slovenska 100% Aronija
Aronija je po vsebnosti antioksidantov na prvem mestu med vsemi vrstami jagodičevja in ostalim do sedaj raziskanim sadjem. Sok aronije je zato največji vir antioksidantov v naravi, zato se ga lahko uziva vsakodnevno, saj nase telo potrebuje več antioksidantov, kot jih dnevno v povprečju zaužijemo z običajno prehrano.
Mera, ki označuje sposobnost antioksidantov za nevtralizacijo prostih radikalov iz telesa (ORAC – Oxygen Radical Absorbence Capacity), je izražena v mikromolih na 100 gramov plodov. Po tej meri aronija zaseda prvo mesto, saj doseže vrednost 16.062 mikromolov na 100 gramov plodov, medtem ko na primer brusnica in borovnica zgolj 350 mikromolov.Sok aronije uživamo ne le kurativno, ampak tudi preventivno, saj ima lahko zelo dobre razstrupljevalne učinke na organizem. Lahko se zelo izboljša krvna slika, odpornost organizma pa precej poveča.

Sok se pije v manjših količinah, torej po dozah, saj gre za zdravilo. Priporoča se ga tako starejšim kot mlajšim, dvakrat dnevno po 50 ml. Za otroke se priporoča polovična doza.

Sok ima bio certifikat, ne vsebuje umetnih barvil in arom, prav tako tudi ne vsebuje konzervansov, zato ga moramo porabiti v 5 – 7 dneh po odprtju in ga hraniti v hladilniku.

Poreklo: Slovenija
Neto količina: 0,7L steklenica

Mnenja

Za ta izdelek ni bilo oddano nobeno mnenje

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.