Dexso Plin 500ml

Dexso Plin 500ml

12.00

Deli izdelek:

Plin Dexso DME (Dimethylether) je edinstven produkt, ki se uporablja v živilski in kozmetični industriji. Vsebuje manj kot 0,001% primesi in 99,99% čistega DME . DME (v obliki aerosola) je popoln izdelek za pridobivanje eteričnih olj in ostalih izvlečkov iz cvetov, sadežev in ostalih aromatičnih delov rastlin.

Plin Dexso

UPORABA

Z uporabo plina Dexso DME dobimo veliko bolj čist produkt, kot pri uporabi etanola. Pridobimo tudi količinsko več produkta, kot pri uporabi butana, vse skupaj pa je tudi hitreje in ceneje, kot pri CO2 ekstrakciji.

Zaradi posebne bipolarne sestave molekul, je DME močnejše topilo od ostalih. Omogoča popolno ekstrakcijo v polnem spektru in v samo enem koraku.

Zaradi svoje kemijske strukture je plin Dexso veliko manj eksploziven in nevaren, kot topila na osnovi butana. To pa bistveno poveča varnost med postopkom ekstrakcije.

Plin Dexso ni strupen, vendar kljub temu ni primeren za uživanje. Prav tako ni primeren za uporabo s plastiko, saj je plin močno topilo.

Opozorilo

Priporočamo, da storite vse potrebno za svojo varnost pa tudi za varnost okolice ter zagotovite varno ekstrakcijoObvezna je uporaba zaščitnih sredstev, kot so zaščitna očalamaska in rokavice (iz negorljivih materialov). Med ekstrakcijo priporočamo, da sta prisotni vsaj 2 osebi. Obvezna je tudi prisotnost gasilnega aparata, saj je jeklenka pod pritiskom in je ob segrevanju eksplozivna.

POZOR: Osebam pod 18 let je delo s plinom Dexso prepovedano. Z nakupom izdelka avtomatsko sprejemate odgovornost in potrjujete, da ste stari nad 18 let. Z nakupom produkta tudi potrjujete, da ste seznanjeni z vsemi varnostnimi ukrepi, ki so opisani na spletni strani.

Poreklo: Švica

Neto količina: 500ml

Mnenja

Za ta izdelek ni bilo oddano nobeno mnenje

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.