Knjiga Konoplja v medicini – doc. dr. Tanja Bagar

Knjiga Konoplja v medicini – doc. dr. Tanja Bagar

25.00

Deli izdelek:

Knjiga Konoplja v medicini; kako si s konopljo pomagamo do boljšega zdravja in počutja, avtorice doc. dr. Tanje Bagar iz mednarodnega inštituta za kanabinoide ICANNA, uvodoma pojasnjuje nekaj zgodovinskih vidikov ter osnovne informacije o sami rastlini. V knjigi je podrobneje razloženo delovanje endokanabinoidnega sistema (ECS), ki uravnava večino procesov v našem telesu.

Knjiga je napisana v preprostem jeziku in pojasnjuje znanost in raziskave, ki stojijo za terapevtsko vrednostjo kanabinoidov pri boleznih, s katerimi se spopada sodobna medicinska znanost. Del knjige je namenjen tudi preventivi, kjer avtorica razloži kako ugotoviti ali vaš ECS še opravlja svojo varovalno vlogo in v kolikor ne, kako njegovo delovanje okrepiti.

Knjiga je namenjena predvsem pacientom ter njihovim svojcem, da se lažje znajdejo v labirintu informacij o konoplji. Zagotovo pa bo zanimiva prav vsem, ki jih zanima izboljšanje svojega zdravje. Kakšno koristno informacijo bodo v njej našli tudi zdravniki, saj med drugim pojasnjuje, kako se lahko kanabinoide uporablja kot dopolnilno terapijo obstoječim terapijam.

Knjiga je lani izšla v nemškem jeziku pri založbi Styra Verlag in doslej je bilo prodanih preko 2000 izvodov.

Mehka vezava.

Vse naklade v slovenskem jeziku že pošle, zagotovi si svojo s prednaročilom.

Mnenja

Za ta izdelek ni bilo oddano nobeno mnenje

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.