Sredstvo za beljenje zob z aktiviranim ogljem

Sredstvo za beljenje zob z aktiviranim ogljem

14.99

Kategorija:

Deli izdelek:

Aktivirano oglje iz kokosovih lupin je črni biser v obliki prahu, ki ga radi uporabljamo tako mladi kot starejši. Ne le, da v kopalnice prinese obilo zabave ter odštekane selfije, temveč učinkovito skrbi tudi za ustno higieno.

  • Aktivirano oglje iz kokosovih lupin bo pobelilo vaš nasmeh za nekaj naravnih odtenkov brez umetnih belil.
  • Za vsakodnevno čiščenje zob in ustne votline, saj odstranjuje bakterije, ki povzročajo bolezni zob in gnilobo.
  • Je brez dodanih sladkorjev, arom in drugih umetnih snovi, ki lahko poškodujejo sklenino in dlesni.
  • Predstavlja naravno alternativo sredstvom za čiščenje in beljenje zob.
  • Certificiran, slovenski izdelek s pridobljenim Vegan certifikatom, ki ga podeljuje društvo Kon-Cert.
  • Uporabljajo ga lahko tudi otroci, saj oglje preprečuje nastanek kariesa.
  • Primeren tudi za ljudi z zobnimi prevlekami, implantati ter mostički.

AKTIVIRANO OGLJE IZ KOKOSOVIH LUPIN ZA BELJENJE IN ČIŠČENJE ZOB KARBONOIR (30 ML)

Navdušila vas bo že prva izkušnja, ko boste odprli pokrovček aktiviranega oglja.

Pričakal vas bo fino mlet, črn prah, ki ga boste nanesli na vlažno zobno ščetko.

Že po prvem ščetkanju boste opazili, da imate zobe bistveno gladkejše, po aktivni uporabi vsaj 1 teden pa tudi prve učinke beljenja.

Za tiste, ki ste aktivirano oglje že preizkusili od drugih proizvajalcev, vas bo presenetila prav nežna in fina struktura Karbonoir oglja, saj ga proizvajamo po posebnem certificiranem postopku v Veliki Britaniji, primernim ravno za ustno higieno in čiščenje zob.

Če imate težave z zobnim kamnom, boste z redno uporabo aktiviranega oglja preskočili kar nekaj obiskov zobozdravnika.

Ob uporabi oglja pa bodo uživali tudi otroci, saj ima oglje nenavadno barvo, poleg tega pa neguje tudi njihove zobke pred nastankom kariesa.

En izdelek je tako primeren za celo družino!

IDEJA

Ideja po tem, da bomo začeli s prodajo aktiviranega oglja iz kokosovih lupin ni zrastla na našem zeljniku. Pred dvemi do tremi leti so ta trend oblikovali v Angliji in Združenih državah Amerike, obnorel pa je praktično cel svet.

Kdo pa nebi rad imel lepega a hkrati naravnega nasmeha, kajne?

Kar nam je uspelo, je bilo, da smo aktivirano oglje iz kokosovih lupin prvi predstavili slovenskim uporabnikom, ter ga dopolnili tako, da pridobivamo zgolj najkakovostnejše kokosove lupine iz katerih nastane aktivirano oglje, ter da je postopek predelave ustrezno certificiran.

Začetek predelave se začne na Filipinih, kjer lupine kokosa ostajajo kot stranski produkt filipinske proizvodnje kokosovega olja. Te lupine imajo veliko vrednost, saj iz njih nastaja ravno aktivirano oglje. Pot se nadaljuje do Velike Britanije, kjer po ustreznem Karbo-postopku lupine termično obdelamo v posebni komori z odvzemanjem kisika in dodajanjem dušika, da pridobimo mikrobno drobne delce, ki imajo neverjetno sposobnost absorbiranja bakterij in umazanij.

Po predelavi oglje zapakiramo in odpremimo v Slovenijo, kjer vam z ljubeznijo napolnimo aktivirano oglje v lončke slovenskega proizvajalca Goltez. Naš produkt je junija 2018 prejel tudi certifikat Vegan, ki ga podeljuje slovenski inštitut Kon-Cert, kot znak ustrezne kakovosti.

UPORABA

Aktivirano oglje lahko uporabljate skupaj z zobno pasto ali brez. Brez zobne paste bo aktivirano oglje imelo večji učinek in bo bolje očistilo zobe vseh škodljivih bakterij. Za učinek beljenja zob priporočamo uporabo aktivnega oglja 2 x dnevno vsaj en mesec, medtem ko za vsakodnevno nego 1 x dnevno.

Ob prvih uporabah se vam bo aktivno oglje verjetno zatikalo na nekaterih predelih vaših zob in ob dlesnih. To je povsem običajno, saj se na ta način sprime z nečistočami, da pa oglje ne bo ostalo na zobeh, priporočamo, da oglje na tistih mestih odstranite samo z mokro zobno ščetko (brez oglja ali zobne paste).

Za najbolj efektivno uporabo aktiviranega oglja priporočamo našo Karbo-metodo, ki vam jo bomo priložili skupaj z letakom v paket.

Pri uporabi oglja priporočamo uporabo zobne ščetke Karbonoir, saj ima manj goste, mehke ščetine, prevlečene z aktiviranim ogljem. Mehke ščetine so namreč v kombinaciji z aktiviranim ogljem bolj primerne, saj zaradi strukture prahu, nežno očistijo ustno votlino in zob ne poškodujejo.

SESTAVINE

  •  100 % aktivirano oglje (EU poreklo)

Opozorila: Aktivirano oglje Karbonoir hranite v suhem in hladnem prostoru. Hranite izven dosega otrok. Izdelka ne zaužijte. Zaradi praškastih delcev se izogibajte vdihovanju izdelka.

Neto količina: 30ml

Mnenja

Za ta izdelek ni bilo oddano nobeno mnenje

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.