Vrhunsko konopljino vino

Vrhunsko konopljino vino

19.99

Kategorija:

Deli izdelek:

Prvo slovensko konopljino vino

Vrhunsko konopljino vino NOIZ je novost na slovenskem tržišču. Za ekskluzivno vinsko izkušnjo smo izbrali tri izvrstne slovenske sorte, ki se odlično dopolnjujejo v vinski simfoniji. S skrbim večletnim zorenjem, vino ustvarja popolno kuliso za poudarjeno aromatičnost, ki se razvije šele s počasnim in hladnim maceriranjem slovenske industrijske konoplje. Konoplja v vinu prebudi najbolj prefinjene nianse, ki bodo prepričale tudi največje poznavalce in ljubitelje klasičnih vinskih okusov.

Vino s konopljo ima svež in navdihujoč okus, značilen za suha vina. Za najboljše okušanje priporočamo serviranje pri temperaturi od 14 do 16°C.

Življenjski eliksir

Harmonična kombinacija rdečega vina in konoplje vas bo razvajala s svojim omamnim okusom. Konopljino vino je bogato z naravnimi antioksidanti, ki jih najdemo tako v vinu kot tudi konoplji. Zaradi vsebnosti fenolov in kanabinoidov vino NOIZ deluje kot pravi življenjski eliksir.

100 % slovensko vino s konopljo

Vino s konopljo NOIZ je ročno izdelano v Sloveniji iz najkakovostnejšega slovenskega rdečega vina in industrijske konoplje, pridelane na slovenskih tleh.
Aromatizirana pijača na osnovi vina. Vsebuje sulfit.

Alk.:

11,5 % vol.

Vsebina:

0,75 l, suho

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Mnenja

Za ta izdelek ni bilo oddano nobeno mnenje

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.